SIK SORULAN SORULAR

  

Cam tekstil duvar kaplamaları mız Alman ürünüdür 1 sınıf kalitesindedir.cam tekstili boyana bilir tarzında dır.1000 dercede ısıtılmış cam iplikleriyle üretilmektedir.

CAM TEKSTİLİ FAYDALARI

Duvara uygulamaların da dal galı ve bozuk zeminlerde duvar hatasını gizler. duvar da boya kabarmaları ve ya boya çatlakların da çat lamaları ve çatlamaları önler ve gizler.duvara nefes aldırır. rutubet yapmaz. Yoğun dar belere karşı çok dayanıklılık sağlar. cam tekstili uygulamasını, duvar kağıdı uygulaması gibi uygulama yapılabilir. uygulama esnasında mutlaka cam tekstili yapış tırıcısı kullanınız. duvar kağıdı yapıştırıcısı kullanmayınız. ev içi ve mekanlarda ısı yalıtımı sağlar. ezneme payıyla duvar d esnemelere karşı dayanıklıdır. kolay rırtılmaz yangına karşı dayanıklıdır. kesinlikle alev almaz.

ZEMİN HAZIRLIĞI

Cam tekstili döşeme öncesi duvar alçılarının çekilip bitmiş olmalıdır. işlemler sıva alçısı ve saten alçısı çekimi tamamlanmalı, zım parası ve boya astarıyla duvar hazırlık işlemi tamamlanmalıdır. uygulama ön cesi uygulayacağınız mekanın tavan boyalarının boyanmış olmasına dikkat ediniz. Ve kar tonpiyer uygulamaları bitmiş olmalıdır. uygulama alanında mutlaka kapı ve pencere kısımların bitmiş olmasına dikkat ediniz.

UYGULAMA TEKNİKLERİ

Cam tekstili duvara uygulaması teknikleri

öncelikle duvara uygulayacağınız alanın metreyle yükseklik öl çüsünü alınız. duvar yük seklik ölçüsünden 10 santim desen payı için fire payını veriniz duvar en ölçülerini tam alınız ve kesimini yapınız. yapş tırıcısını ayarlarken 1 kova ya 15 litre suyun içerisine 500 gm yapıştırıcısını karıştırarak dökünüz. 15 dakika yapıştırıcının dinlenmesi beklenir. katı kıvamına gelindiğinde yapıştırıcı hazırdır. cam tekstili yapıştırıcısı duvara ruloyla uygulayarak yapılır ön ce duvara sürünüz sonra cam tekstil uygulayınız. uygulama esnasında hava alma taraklarıyla yüzeysel olarak havasını alınz tavan dibindeki fire fazlalığını kesim tarağını tutarak falçatayla kesiniz. ve zemin dibine inen firesini kesiniz. DİKKAT edilecek püf noktalar. uygulama esnasında ilk atılan parşadan sonra 2 parçayı ekleme esnasında desen lerin üst üste gelmemesine dikkat ediniz ve ek birleşiminde desenlerin birbirine mutlaka gelmelidir yoksa boya uygulamasında 2 ek birleşimi berilgin olur uygulamanız başarızız olabilirsiniz. uygulama tamamlandıktan sonre kuruma süresi sıcak ortamda 24 saat tir. ve sonrası boya aşamasI,

CAM TEKSTİLİ BOYA UYGULAMASI TEKNİKLERİ

Boya uygulaması cam tekstili üzerine 12 kat boya atılabilir. ve renk değiştire bilirsiniz. tekstil üzerine ilk 2 kat ve ilerki yıllara tekrar 2 kat uygulama yapılır. bir sonraki uygulamayı 5 yıl ile 10 yı kullandıktan sonra da ata bilirsiniz. her atılan boyanın kullanımı en az 10 yıl dır. yani cam tekstil ömrü 20 ile 25 yıl dır kullanılabilir. boya kalitesi çok önemlidir. Firmamızın önerdiyi boyalar silikonlu su bazlı boyalardır. markalı boyalar kullanıl dığında kaplamanın ve boyanın ömrü dahada uzar. subazlı boya uygulamasını 2 kat olarak boyayınız. ata cağınız boya ayarına dikkat ediniz. boya kıvamı kalın olmamalı desen ve motiflerini kapatırsınız. çok ta ince olmamalı desen de uyuşma sağlamaz.